Софийският апелативен съд потвърди определението на Софийски градски съд, с което

...
Софийският апелативен съд потвърди определението на Софийски градски съд, с което
Коментари Харесай

За бруталното убийство: Гробарят и лихварят остават окончателно в ареста

Софийският апелативен съд удостовери определението на Софийски градски съд, с което на обвинените за ликвидиране лица Петър Александров и Александър Кинов бе наложена непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Магистратите одобриха, че са налице задоволително данни от досегашното следствие на случая, от които може да се направи извод, че лихварят, наследник на починалия финансов министър Стоян Александров и гробарят са съучастници в осъществяването на убийството.

Опитът да бъдат заблудени управляващите, че убитото лице е напуснало страната пък е измежду данните, които обосновават извод за заплаха обвинените да извършат друго закононарушение, в случай че ограниченията им за неотклонение бъдат изменени. Тежестта на осъщественото, както и плануваното от закона наказване за него са високи, налична е и заплахата от укриване, решиха магистратите. Определението на съда е дефинитивно.

Прокуратурата твърди, че с автомобила на Александров двамата мъже са минали сръбската граница, като водач е бил обвиненият. Според граничните управляващи пасажер е бил лице, показало се с документ за идентичност на жертвата Кирил Русев. След малко повече от час колата се върнала през същия граничен пункт, като този път пасажер към този момент е бил Александър Кинов.

Свидетел описа, че Кинов го е помолил да му направи услуга и да транспорти мъртвец в погребална организация. Двамата се срещнали и Кинов преместил натрупа в автомобила на очевидеца, като споделил, че той се споделя Димитър Пешев, след това е открито, че това е жертвата Кирил Русев, оповестява детайлности от делото публичната телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР